Om oss

Anna på Knapegården

Vår dröm

Design och hantverk inspirerat av gården och naturen


I centrum av våra liv är gården där vi bor. Vi följer årstiderna och njuter av naturens växlingar och djurlivet runt omkring oss. På våren börjar vi odla och njuter av körsbärsträdens och äppleträdens skira blomning. Sommaren bjuder på arbete både i växthus och trädgård och det är härligt att äta det man odlat själv. Blomningen är intensiv och vacker, speciellt lavendeln som trivs alldeles fantastiskt bra här. Som jägarfamilj är sensommaren och hösten vår favoritårstid.  Månaderna ägnas åt skörd, jaktoch gemenskap med hundarna . I år  har vi som ambition att förbättra stammen av fasaner genom utsättning och viltvårdande åtgårder i markerna. Vintern är en tid för vila och planering av det kommande året.

Som nystartat företag har vi valt att börja med heminredningsprodukter. Produkterna vi säljer här i webbutiken och gårdsbutiken är inspirerade av vår livsstil och det vi ser och upplever runt omkring oss. Naturen och djuren är en ständig källa till glädje och inspiration och vi har en speciell kärlek till fasanen som ofta återkommer i designen.Vårt mål är att fortsätta utveckla nya produkter allteftersom och vi kommer visa dessa i vår webshop samt i gårdsbutiken.


I gårdsbutiken finner ni även produkter av andra lokala och svenska  hantverkare och vi är även återförsäljare av bla Vio ljus och woolpower.


Vi hoppas att ni vill följa oss och att vi kan förmedla inspiration och dela med oss av drömmen om det ljuva lantlivet.


Vänliga hälsningar Anna och Marcus Kristiansson

Foto: Pamela Linton Sandgren